Generalforsamlingen (RRV) er udskudt

På grund af Corona situationen er foreningens Generalforsamling, som var berammet til at finde sted lørdag den 4. april 2020 på Rønnebærhus, udskudt på ubestemt tid. Det samme gælder den ekstraordinære generalforsamling, som var indkaldt til den 14. april 2020.

Generalforsamlingerne vil blive indkaldt på ny, så snart forholdene tillader det. Det bliver dog tidligst en gang i maj eller juni 2020.

En del medlemmer har allerede betalt for deltagelsen i arrangementet omkring Generalforsamlingen. I første omgang regner vi med, at de berørte medlemmer fortsat vil ønske at deltage i Generalforsamlingen, når den kommer til at finde sted, og vi refunderer derfor ikke automatisk det indbetalte beløb. Alle, der ønsker det, kan dog få beløbet refunderet med det samme ved henvendelse til foreningens kasserer Kurt Petersen på e-mail rohnald1952@gmail.com eller mobil nr. 24 28 92 00.

Den 12. marts 2020

Svend Aa. Mønsted Formand