Hotel Sea Club, Mallorca

02_Hotel_seeclub_poolområde.jpg

Family Garden-hotel Sea Club er et perfekt valg til familier, som gerne vil bo centralt i Alcudia. Hotellet består af flere toetages huse og har store, skønne grønne områder med flere pools, hvor alle familiemedlemmer kan finde deres egen favoritpool.

Hotellet er tæt på både strand og centrum i Alcudia og har et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.

Wi-fi overalt på hotellet indgår, herunder Wi-fi på værelset.

Øvrigt

Bygget 1987, Renoveret 2015 (lejligheder med privat have) samt 2016 (øvrige lejligheder).
2 etager, 399 lejligheder.

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in.

Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: 2,20 EUR,
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+  og 4: 3,30 EUR,
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+  og 5: 4,40 EUR,
Bemærk, at Spies’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.