Sommertur 2018

Sommerturen 2018 går til Aalborg 15. til 19. juni 2018.

Utzon Center Aalborg

Vi bor på Hotel Comwel Hvide Hus midt i Aalborg, et handicapvenligt hotel.

På udturen ophold og frokost ved Brunkulslejerne i Midtjylland.

En dag i Aalborg med tilbud om vandretur til Aalborghus Slot, Budolfi Kirke, Gråbrødre Museum m.m. Slentreture. ”Kunsten” Utzon Center, farverige gavlmalerier.

De følgende dage: Kirsten Kjærs Museum, Hjardemål Kirke, Frøstruplejren. Smukt beliggende Sæby med bindingsværkshuse, brostensgader, kunstnerrigt kultursted, hvor Drachmann og Herman Bang gerne opholdt sig. Frokost på en speciel fiskerestaurant.

Smuk hjemkørsel, med besøg på Hvidsten Kro, hvor frokosten indtages.

Pris inkl. halvpension: i dobbeltværelse: Kr. 5.050,00

Tillæg eneværelse: Kr. 1.000,00

Afbestillingsforsikring: Kr. 300,00

Adm. Gebyr: Kr. 89,00

Gangbesværede og kørestolsbrugere er velkomne. Der er kvalificerede hjælpere med på turen.

Ansøgningsskema til turen kan rekvireres i perioden 12. – 23. marts 2018 på mail: lise.gyldmark@outlook.com, eller udskrives fra foreningens hjemmeside.

Afleveringsfrist 12. april 2018.

Borgere i Rudersdal Kommune kan i visse tilfælde få personlig tilskud til rejsen.

På Rejseforeningens vegne

Lise Gyldmark