Alcudia

Alcudia er det perfekte valg for dig, der rejser med børn. Her finder du lavvandede sandstrande, turkisblåt hav og vores eget familiehotel, Sunwing Alcudia Beach.

Rejsemålet Alcudia består egentlig af tre forskellige områder. I Puerto de Alcudia kan du udforske havnemiljøet ved den fine havn, shoppe i byens butikker, gå på bar eller spise middag på en af de gode restauranter. Her kan man let få en eftermiddag til at gå, men mange tager også hertil om aftenen for at opleve byens folkeliv. En kort rejse inde i landet ligger Alcudia, den gamle, oprindelige landsby med romerske aner, et charmerende og stemningsfuldt lokalt marked og hyggelige restauranter på byens torv. Og endelig er der Playa de Alcudia – den 14 km lange strand øst for Puerto de Alcudia. Stranden er flankeret af hoteller på begge sider af hovedvejen, som følger kysten et stykke fra havet, og flere steder ligger der små klynger af butikker og restauranter.

Playa de Alcudia

Stranden i Alcudia er uden tvivl det, som lokker tilrejsende allermest. Den knap 14 km lange sandstrand strækker sig fra Port de Alcudia til Cala de s’Aigua Dolca ude på østkysten. Nærmest Alcudia er stranden bred og lavvandet, hvorefter den bliver smallere, jo længere væk fra Alcudia man kommer. Hvis du er på udkig efter mere livligt vand og bademuligheder, er der flere forskellige klippefyldte badebugter ude ved Formentor-halvøen. Du kommer nemmest til Formentor med båd fra havnen i Alcudia eller ved at leje en bil og køre selv.

På stranden kan man leje liggestole og parasoller, og her er desuden adgang til ferskvandsbrusere og toiletter. Her findes også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter som f.eks. vandcykler, vandski, windsurfing og sejlads. Efter et par skønne timer i vandkanten kan du sætte dig til rette på en af de små strandbarer og frokostrestauranter på stranden. Langs med Playa de Alcudia kan du følge den bilfri strandpromenade ind til Puerto Alcudia