Sommertur 2021 – AFLYST

Turen går mod vest – nordvest.

Hvor oplever man Cold Hawaii en tur gennem Paris og Rom for at slutte turen ned ad Jernkysten.
11 juni til 15 juni 2021

Så må vi ikke glemme at vi er ved Nationalpark Thy og hvorfor ikke smage på noget af det der lever og gror her. Så vi besøger også Stenbjerg.

Men turen starter jo som bekendt en fredag og første frokost på en kro, hvor Poul Richard og skuespillere kom gennem årtier. Værten kan både synge og fortælle.

Vi bor på Grand Hotel Struer, som har handicapværelser, en perle midt i byen Struer.

Vi besøger Lemvig” Livets gang i Lidenlund”. Vi får tid til at besøge denne lille købstad, hvor især Gantriis og Redaktøren (Thøger Larsen) har slået sine folder. Her er også “Damernes Magasin”.

Måske finder vi også bævere, vi gør i hvert fald et forsøg og hvis vi kan gå stille nok så lykkes det. Ud at køre på små veje, smage de lokale retter, høre lokale historier, og selvfølgelig FESTAFTEN om søndagen.

Pris incl. halvpension kr. 5.900.00 i delt dobbeltværelse.
Tillæg for eneværelse kr. 800.00

Gangbesværede og kørestolsbrugere er velkomne. Der er kvalificerede hjælpere på turen.

Ansøgningsskema kan rekvireres i perioden 7. og 16. marts 2021 på mail:
lisegyldmark@outlook.dk, eller udskrives fra foreningens hjemmeside.

Ansøgningsfrist: 31. marts 2021.

Borgere i Rudersdal Kommune kan i visse tilfælde få personlig tilskud til turen.

På Rejseforeningens vegne
Lise Gyldmark