AFLYST – Sommertur til Småland 22 maj til 26. maj 2020

Mangårdsbyggnaden i Katthult.

Vi tager i år Helsingørfærgen til nabolandet Sverige. Vi bor på Comfort Hotel Jönköping, som ligger ved søen Vätteren, og har handicap venlige værelser.Vi oplever stemninger i Astrid Lindgrens Vimmerby. Glasriget: Kosta og Boda og et specielt værksted i Målerås. Vi skal på Elg-safari. Vi ser Vastena Klostret og hører om den hellige Brigitta.Vi kører øst om Vätteren og besøger Varnhem, og Hornborgasøen, hvor Tranerne raster i april før de flyver nord på, og raster igen når de flyver sydpå. Vi har festaften søndag med 3 retter og forhåbentlig musik. Jan som har lavet programmet i år, er selvfølgelig guide og Palle kører med glæde for os.

Pris incl. halvpension kr. 5.980.00 i delt dobbeltværelse.
Tillæg for eneværelse kr. 1.800.00
Adm. Gebyr kr. 89.00
Afbestillingsforsikring kr. 375.00

Gyldigt kørekort eller pas er nødvendigt, ligeledes blåt sygesikringsbevis.
God ide med rejseforsikring.

Gangbesværede og kørestolsbrugere er velkomne. Der er kvalificerede hjælpere på turen.

Ansøgningsskema kan rekvireres i perioden 7. og 21. marts 2020 på mail: lise.gyldmark@outlook.com, eller udskrives fra foreningens hjemmeside.

Ansøgningsfrist: 28. marts 2020.

Borgere i Rudersdal Kommune kan i visse tilfælde få personlig tilskud til turen.

På Rejseforeningens vegne
Lise Gyldmark